Instruktion “Skriva ut/spara ner” Samtalsdokumentation:

Om man som vårdnadshavare vill skriva ut dokumentation från Samtalet så gör man det genom att spara ner dokumentationen som pdf på sin dator för att sedan skriva ut dem.

Du loggar in i Unikum på din dator och då ser du ditt/dina barn på startsidan. Välj det barnet som det gäller genom att dubbelklicka på den rutan. I vårt exempel är det Bea som vi ska skriva ut dokumentation för.

Klicka på Samtalet.

Klicka på utskriftsikonen uppe i högra hörnet.

Det kommer då fram en ruta som ger dig val på vad du kan skriva ut. Kryssa i det som du vill ha med i utskriften. Klicka på "Skriv ut till PDF".

Spara ner på din dator.

Klart!