Instruktion “Skriva ut/spara ner” Lärloggar:

Om man tex som vårdnadshavare vill skriva ut lärloggar så gör man det genom att spara ner lärloggen som pdf på sin dator för att sedan skriva ut den/dem. Man kan endast skriva ut en (1) lärlogg i taget.

Du loggar in i Unikum på datorn och då ser du ditt/dina barn. Välj det barnet som det gäller genom att dubbelklicka på den rutan. I vårt exempel är det Bea som vi ska skriva ut dokumentation för.

Klicka på Lärlogg

Välj den Lärlogg som du vill skriva ut genom att klicka på den så att den öppnas.

Klicka sedan på de 3 prickarna uppe i högra hörnet och klicka på “Skriv ut”.

Klart!

Vill du skriva ut fler lärloggar klickar du på "Tillbaka", väljer en ny lärlogg och gör samma process osv.