• Alla synkade användare har inställningen “Dölj kontaktuppgifterna för andra vårdnadshavare och elever per default.

• Manuellt skapade användare i Unikum har INTE inställningen “dölj kontaktuppgifterna för andra vårdnadshavare och elever” per default.´

• Kontaktuppgifter hanteras per roll och huvudman.

Roll

DÖLJ kontaktuppgifterna för andra vårdnadshavare och elever

EJ dölj kontaktuppgifterna för andra vårdnadshavare och elever

Personal->Personal

Kan se annan personals hemadress samt arbetsrelaterade kontaktuppgifter

Kan se annan personals hemadress samt arbetsrelaterade kontaktuppgifter

Personal->Elev

Kan se samtliga kontaktuppgifter

Kan se samtliga kontaktuppgifter

Personal->Vårdnadshavare

Kan se samtliga kontaktuppgifter

Kan se samtliga kontaktuppgifter

Elev->Personal

Ser inga adress- och kontaktuppgifter

Ser adress- och kontaktuppgifter.

Ej eventuellt privat telefonnummer

Ej eventuell privat e-postadress

Elev->Elev

Ser inga adress- och kontaktuppgifter

Kan se samtliga kontaktuppgifter

Elev->Vårdnadshavare

Ser inga adress- och kontaktuppgifter

Kan se samtliga kontaktuppgifter

Vårdnadshavare—>Personal

Ser inga adress- och kontaktuppgifter

Ser adress- och kontaktuppgifter.

Ej eventuellt privat telefonnummer

Ej eventuell privat e-postadress

Vårdnadshavare->Vårdnadshavare

Ser inga adress- och kontaktuppgifter

Kan se samtliga kontaktuppgifter

Vårdnadshavare->Elev

Ser inga adress- och kontaktuppgifter

Kan se samtliga kontaktuppgifter

• Det finns en inställning som tvingar fram att personals arbetsrelaterade kontaktuppgifter visas oavsett vilken inställning personalen valt.

• En användare (skillnad för admin) får enbart tillgång till kontaktlistor för de grupper hen är kopplad mot.

• Observatör och administratör kan komma åt kontaktlistor i alla grupper.