Om du klickar på en avdelning/klass där du har behörighet (som vårdnadshavare, personal eller elev) hamnar du på översikten men kan klicka på "Kontaktlista" för att se kontaktuppgifter till medlemmarna i gruppen/klassen.

Är du pedagog på avdelningen/klassen ser du först gruppens startsida som visar vilka barn/elever och pedagoger som finns i gruppen, och får sedan välja Kontaktlista.
Se till att hålla dina egna kontaktuppgifter uppdaterade själv, så är listan alltid aktuell, och listan kan självklart skrivas ut.

Längst ner i kontaktlistan visas kontaktuppgifter till gruppens personal

Notera! Vilken information som finns i kontaktlistan och om den ska visas för alla eller bara för personal bestäms centralt av skola/kommun och sen, för de allra flesta, kommer kontaktuppgifter in via elevregistret och uppdateras i Unikum.  Så om det tex fattas uppgifter för dig eller de är felaktiga, kontakta i första hand centralt ansvarig administratör för Unikum innan du ändrar något manuellt

Läs gärna mer om hantering av personuppgifter gällande information i kontaktlistor här>>