Vill man arbeta vidare med en extra anpassning eller åtgärdsprogram från tidigare skola så kan man skapa en kopia från den befintliga i arkivet.

Gå in på barnet/eleven.

• Klicka på Arkiv knappen nere till höger.

• Inne på barnet/elevens Arkiv ser man tidigare extra Anpassningar och åtgärdsprogram.
  • Öppna den man vill kopiera och arbeta vidare med.

För Extra anpassning:

Åtgärdsprogram finns längre ner.

• Klicka på Kopiera extra anpassning till nuvarande enhet knappen.

• Ett meddelande kommer upp att kopieringen har gått bra.
  • Klicka på Gå till kopia för att komma in i extra anpassningen inne på start.

• Lägg in informationen och klicka på spara.

För Åtgärdsprogram:

• Öppna upp det åtgärdsprogram man vill kopiera.

• Klicka på Starta nytt åtgärdsprogram med denna utredning knappen för att skapa en kopia in till start.

• Fyll i informationen och spara eller gå vidare med åtgärdsprogrammet.