Ja, Unikum har öppna visningsskolor/provskolor som är öppna för alla. De här skolorna är till dels till för att all personal hos våra användare ska kunna prova själva och även se hur det kan se ut i en skola som använder verktygen. I visningsskolorna finns det inlagt material på några barn/elever.

Vi och våra utbildningspartners använder också visningsskolorna när vi visar och håller utbildningar. Det kan därför vara många inne här samma dag så om det dyker upp innehåll du ej skapat beror det på att någon annan är inne samtidigt.

Använd gärna visningsskolorna vid introduktion av vårdnadshavare också.

Logga in i öppna Visningsskolor

Logga in på Unikum Demo med någon av följande användare:

Förskola

Pedagog - linaseger
Vårdnadshavare - teresebauer
Rektor - samirakahl

Lösenord för alla användare är: hurra14!

Grundskola

Lärare klass 2 - algothammar
Elev klass 2 -lovaelev
Vårdnadshavare klass 2 - bertilask

Lärare klass 7 - astridfrisk
Elev klass 7 - linneaapel
Vårdnadshavare klass 7 - hannesapel

Rektor - annfredman

Lösenord för alla användare är: hurra14!

Gymnasieskola

Yrkesgymnasium

Lärare BAHUS15 och IM15 Husbyggnad och matematik - bodil

Elev - pontuselev

Teoretiskt gymnasium

Lärare SABET15 historia och psykologi - rolf
Elev - nourelev
Vårdnadshavare - said

Rektor - allanrektor

Lösenord för alla användare är: hurra14!

Vux - grundvux och gyvux

Lärare SFI  - svante

Elev - lizaelev

Grundvux och Gyvux ma, hi m.m.

Lärare - elina
Elev - davidelev

Rektor - emilrektor

Lösenord för alla användare är: hurra14!

Låna övningsskolor för egen internutbildning

För er som vill utbilda er och era kollegor under någon studiedag finns det övningsskolor att låna. Vänd dig till er centralt Unikumansvarige för att få hjälp med det. Här har vi förpreparerade skolor för alla skolformer som ni kan låna under en dag i mån av tillgång. Dessa behöver få ett ok av oss i god tid då tillgången är begränsad och de delas med alla våra kunder.