Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen till Unikums supportportal, här kan du hitta hjälpartiklar och forum!

Bekräfta samtalstid

Vi som pedagoger kan ju lägga en tid för samtal i samtalsmallen för varje barn. Då skulle det vara bra om det fanns en funktion för vårdnadshavarna där de kan klicka i eller meddela på nåt sätt att tiden är ok eller inte. På så sätt får vi som pedagoger då också se att de varit inne i samtalet och sett tiden. Som det är nu så gör vi lite dubbelarbete när vi först bokar in tider men måste ändå meddela dem på annat sätt att det finns ett samtal och tid inbokad och fråga om tiden passar.

Hej Ann-Christine,


Det är en bra återkoppling som jag tar vidare till produktägaren. Man kan också använda sig utav föreslagna tider på gruppen och samtalet.

Då kan VH boka in sig på en tid som passar dem och då lite ut efter först till kvarn.


/Unikum Kundstöd

Tack för att du tar frågan vidare. Jag vet att man kan ge förlag på olika tider som vh kan boka in sig på själva. Vi har ibland använt den funktionen men eftersom vi är flera pedagoger i förskolan som olika mentorsbarn i gruppen och kan inte ha samma tider så blir detta ett problem. Ett önskemål där är att man skulle kunna ge förslag på tider till endast mentorsbarnen i sin mentorsgrupp.

Logga inför att publicera en kommentar