Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen till Unikums supportportal, här kan du hitta hjälpartiklar och forum!

Utdaterad

När jag läser vilka vh som har samtyckt står det utdaterad på några av vh. Vad betyder det? Måste vh logga in inom en viss tid när de fått användarnamn och lösenord? 

Ingela

Hej Ingela,


Utdaterad betyder att VH inte loggat in och godkänt användarvillkoren efter att GDPR trädde i kraft.

Om man har skickat ut det autogenererade lösenordet så har de 1 dygn på sig att logga in. Efter det får man begära ett nytt.


/Unikum Kundstöd


Logga inför att publicera en kommentar