Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen till Unikums supportportal, här kan du hitta hjälpartiklar och forum!

Föreslå samtalstider

Hej! Vi arbetar med Unikum och vi tycker det är ett bra verktyg. Vi har dock en önskemål som jag vet att många pratar om och det är att man skulle vilja kunna föreslå samtalstider för vissa barn och inte endast hela gruppen. Antingen om man skulle kunna bocka för de barn man vill föreslå tider för eller om man skulle kunna ha den funktionen i sin mentorsgrupp. Idag finns inte den funktionen i mentorsgruppen, att kunna föreslå flera tider som vårdnadshavaren får välja bland. Det skulle underlätta att kunna göra det. I förskolan kan inte alla pedagoger ha samtal vid samma tider då vi har olika arbetstider och man är knuten till vissa barn som man vill sätta egna passande tider för. Vi tycker det är en bra funktion att kunna lägga ut flera tider till vh i unikum och slippa göra det vid sidan av som vi måste göra idag. Mvh Anki

1 person gillar denna idé

Hej Ann-Christine,


Vet att det är fler som har detta önskemål och vi har tagit det till vidare till produktägaren.

Man kan komma vidare genom att man delar upp utdelningen av samtalsmallen. Pedagog 1 delar ut mallen och lägger in tider vecka 1. 

Skickar ett meddelande till vårdnadshavare att nu finns samtalstider ute och först till kvarn. Sen tilldelar pedagog 2 ut mallen vecka 2. osv.


/Unikum KundstödLogga inför att publicera en kommentar