Om man har tjuvkikat i Unikum familj så kan det hända att man blir kvar i den sessionen och behöver logga ut.

Gör följande om man får samma felmeddelande som nedan.

• Klicka på Tjuvkika i appen här för att komma in i Unikum familj.
  • Om man ser ett X i mitten klicka då på Kom igång och sedan på X för att logga ut.
  • Ser man inte ett X i mitten klicka på Mer nere till höger och scrolla  till Logga ut.
  • Klicka på Logga ut.
  • Avinstallera appen och installera sedan den senaste Unikum familj.
  • Logga in med BankID eller den inloggningslösning kommunen/skolan har.