Unikum Familj är en app för dig som vårdnadshavare som gör det lättare att hänga med i barnens skolgång.

Det är en mobilapp och finns att ladda ned för både Android och iOS.

Alla kan ladda hem appen i App Store/Google Playstore men bara vissa kommuner som har slagit på Unikum Familj för sin kommun/skola kan logga in. Säg till i din skola/kommun om du inte kommer åt information i Unikum familj så kan de aktivera den.

Mer information till dig som vårdnadshavare hittar du här>>