I Skolbanken hittar du pedagogiska planeringar, matriser av olika karaktär och samtalsmallar från hela landet. Allt material i Skolbanken är skapat av Unikums användare och Unikum ansvarar inte för att kvalitetssäkra materialet. Allt material är fritt att använda. (Om du hittar något du vill använda, ta en kopia för eget bruk) Vill man låna material av andra behöver man själv kritiskt bedöma dess användbarhet. 


Guidad tur i Skolbanken

Hitta i skolbanken

Det finns väldigt mycket material i Skolbanken så det är bra om man begränsar sin sökning på ett sätt som gör att man får upp relevant material.

  • Från din startsida, klicka på Skolbanken (ligger längst upp i den svarta listen). Du hamnar nu på Pedagogiska planeringar, fliken "Mina".
  • Välj sen vad du vill se. 

 

För att tex titta på planeringar för grundskola årskurs 4-6 som innehåller ordet "jord"  gör dina urval så här:


TIPS! Hittar du material som andra skapat och som du vill använda, ta en kopia och gör till din egen så att du har kontroll på innehållet och kan redigera vidare senare om du vill. Vi rekommenderar inte att man använder andra skolors planeringar rakt av eftersom de kan ändras eller tas bort ur skolbanken av ägaren.