I Skolbanken hittar du pedagogiska planeringar, matriser av olika karaktär och samtalsmallar från hela landet. Allt material i Skolbanken är skapat av Unikums användare och Unikum ansvarar inte för att kvalitetssäkra materialet. Allt material är fritt att använda. (Om du hittar något du vill använda, ta en kopia för eget bruk) Vill man låna material av andra behöver man själv kritiskt bedöma dess användbarhet.

Hitta i skolbanken

Det finns väldigt mycket material i Skolbanken så det är bra om man begränsar sin sökning på ett sätt som gör att man får upp relevant material.

• Från din startsida, klicka på Skolbanken (högt upp i vänsterlisten). Du hamnar nu på Pedagogiska planeringar, och fliken "Mina".

Du kan här filtrera på följande sätt:

Sök - Här kan du skriva in fritextord

Skolform - Här kan du filtrera ut planeringar som bara rör en viss skolform

Skolan - Kommunen - Hela landet - Välj att titta på planeringar utifrån var de är skapade