Microsoft beslutade att sluta med all support och uppdateringar för Internet Explorer 11 den 12/1 2016 och Microsoft själva rekommenderar inte att använda Internet Explorer 11 då det är en säkerhetsrisk.

Istället för att använda Internet Explorer 11, rekommenderar man att använda någon av dom följande webbläsare:

Google Chrome

Microsoft Edge

Firefox.

Om du har några frågor angående Internet Explorer 11 hänvisar vi dig till Microsoft Support: https://support.microsoft.com/sv-se