Artikel för Administratör/Pedagog/Lärare

Dela dina Unikum-planeringar till din molntjänst!

Du kan dela dina egna planeringar till den molntjänst som du använder. Du kan välja om du vill dela planeringarna för en hel grupp eller en enskild planering.

För att dela en hel grupps planeringar går du in i Unikum till den grupp du vill dela planeringarna för, gå in på Planering och väljer molntjänsten du vill dela till. Antingen Teams eller Google Classroom.

För att dela en enskild planering går du in på den planeringen i Unikum och väljer din molntjänst.

När dina elever loggar in och klickar på planeringen kommer de till sitt eget exemplar av planeringen där ni kan arbeta med feedback, självskattning och allt annat fint vi kan göra i våra planeringar i Unikum.

Notera! För att ovan ska fungera så behöver du vara inloggad i Unikum och/eller Teams Google Classroom.