Bilder du laddar upp i Lärloggen eller som läggs in i inlägget kan både redigeras och suddas (blurras) direkt i Lärloggen innan du publicerar ditt inlägg.

Beskära bild och "blurra" bilagd bild i ett Lärloggsinlägg - göra den suddig.

1. Gå till ditt Lärloggsinlägg.
  2. Ladda upp din bild.
  3. Klicka på bilden och välj Beskär samt markera den del av bilden du vill ha kvar.
  4. Klicka på "Blurra" och sudda ut de delar du vill ska bli otydliga. Om det inte blir bra kan du alltid ångra och göra om.
  5. Spara och publicera ditt inlägg. (Spara gärna utkast först och kolla att det blev rätt.)

Exempel på bild före och efter "Blurra"