Det finns många olika sätt att få hjälp med Unikum, här är några olika förslag:

• Använd hjälpsidorna inne i Unikum Du får upp en hjälptext för just den sida du befinner dig på om du klickar på det lilla frågetecknet längst ner till höger på sidan. Exempel:
  • Kontakta Unikumansvarig på din skola. (Är du vårdnadshavare är det oftast enklast att fråga barnets lärare). Det är skolan som har det primära ansvaret för verktyget och dess användning på skolan. Unikum ger personlig support endast till några få utvalda, utbildare och Unikumansvariga på kommunen som i sin tur hjälper skolorna med stöd och support.
  • Använd Unikums hjälpsidor support.unikum.net där det finns massor av hjälp och där det är enkelt att söka. Skriv in ett sökord så får du upp relevanta supportartiklar.
  • Använd vårt öppna hjälpforum där du kan ställa frågor som vi och andra användare ser och kan besvara. (Här kan svarstiden ibland vara lite längre men vi försöker svara snabbt.)