Som vårdnadshavare kan man prenumerera på barnets kalender för att se datum för inlämning av uppgifter, tid för utvecklingssamtal m.m

Om man prenumerera på barnets kalender så kommer dessa tider in på vårdnadshavarens kalender. Om man inte vill att det ska visas så behöver man gömma barnets kalender:

iPhone Kalender:

Här ser vi att barnet ska ha en utflykt idag. Om man inte vill att detta ska synas i sin egen kalender så klicka på "kalender"

Avbocka barnets kalender och klicka klar. Barnets kalender är då gömd, vill man se den igen så kan man bara gå in på kalender igen och klicka visa alla.

WeekCal:

Om man som vårdnadshavare använder sig av appen WeekCal så kan man även där gömma barnets kalender på ett snarlikt sätt.

Klicka på kalender nere i vänstra hörnet.

Klicka på barnets kalender och sedan klar längst upp i högra hörnet. Barnets kalender visas då ej.