Se tidigare bedömningar för en elev via Kunskaper

• Gå till elevens startsida.
  • Klicka på Kunskaper.
  • Välj ämne.
  • Välj " Se alla bedömningar"
  • Klicka på den du vill se detaljer för.

Se tidigare bedömningar för elev via Arkivet.

Notera! Vad du kan se från andra skolor bestäms av kommunens centrala val. Man kan öppna upp för att se mycket eller lite/inget från andra enheter.

• Gå till aktuell elev
  • Klicka på elevens Arkiv
  • Välj Kunskaper (Se tidigare Kunskaper)
  • Scrolla ner och klicka på den bedömning du vill öppna.

Notera! Underlag sparas inte med gamla bedömningar i arkivet. Däremot arkiveras tabellen som hör ihop med bedömningen så att man kan se hur långt eleven nått vid tillfället då bedömningen gjordes. Även eventuella kommentarer i tabellen finns arkiverade.