Unikum fungerar lika bra på din dator som din telefon/läsplatta. Man kan lägga till Unikum som genväg på din hemskärm, då får den en egen ikon, och klickar man på den så kommer man direkt till inloggning på Unikum.

Vi har gjort en liten guide hur man lägger till en genväg för både Android och iOS enheter nedan.

Hur får jag en Unikum-genväg på min mobil eller platta

Det är lätt, du kan helt enkelt lägga till en genväg till Unikum mobilen eller plattan. Gör så här

1. Starta din webbläsare på mobilen eller plattan, och gå till start.unikum.net

2. Väl “Lägg till på Startskärmen” i webbläsaren

3. Ange namn som visas under Gula Bollen - t.e.x “Unikum”

4. Då hamnar en gul boll - precis som en app - på din mobil eller platta.

För Android telefon/surfplatta.

För iOS telefon/ipad.

Unikum

Unikum