Man kan kopiera en uppgift som t ex redan är tilldelad i en grupp till en annan grupp som man har tillgång till.

• Leta upp uppgiften under Planeringar - Uppgifter.

• Klicka upp uppgiften man vill tilldela en annan grupp som man har tillgång till.
  • Klicka på de 3 prickarna till höger om Ändra tilldelade elever och datum.

• Välj sedan Tilldela uppgiften till andra grupper.

• Scrolla neråt för att se övriga grupper, klicka på den grupp man vill tilldela uppgiften till och sedan markera de elever som ska ha ha uppgiften.
  • Klicka på Tilldela.