Dela dina Unikum-planeringar till din molntjänst!

Nu finns möjligheten att dela dina egna planeringar till den molntjänst som du använder! Du kan dela planeringarna för en hel grupp eller en enskild planering.

För att dela en hel grupps planeringar går du in i Unikum till den grupp du vill dela planeringarna för och väljer din molntjänst:

För att dela en enskild planering går du in på den planeringen i Unikum och väljer din molntjänst:

När dina elever loggar in och klickar på planeringen kommer de till sitt eget exemplar av planeringen där ni kan arbeta med feedback, självskattning och allt annat fint vi kan göra i våra planeringar i Unikum.