Unikum Familj är en app för dig som vårdnadshavare som gör det lättare att hänga med i barnens skolgång.

Det är en smartphoneapp och kommer finnas för både Android och iOS som kommer innan sommaren.

Till en början är det utvalda kommuner och skolor som får börja med Unikum Familj. Alla kan ladda hem appen i App Store/Google Playstore men bara vissa kommuner som har slagit på Unikum Familj för sin kommun/skola kan logga in.

Mer information till dig som vårdnadshavare hittar du här>>

Unikum Familj är en app för dig som vårdnadshavare som gör det lättare att hänga med i barnens skolgång.

Det är en smartphoneapp och kommer finnas för både Android och iOS som kommer innan sommaren.

Till en början är det utvalda kommuner och skolor som får börja med Unikum Familj. Alla kan ladda hem appen i App Store/Google Playstore men bara vissa som har slagit på Unikum Familj för sin kommun kan logga in.