Man kan på olika sätt länka in dokument från Drive eller Youtube klipp i en planering.

Youtube klipp kan man länka in direkt inne i planeringen.

• Klicka upp planeringen och välj redigera.
  • Klicka på Youtube symbolen till höger och klistra in länken till klippet.

För att infoga en fil från en Drive behöver man skapa en uppgift inne i Planeringen.

• Klicka upp planeringen och välj redigera.
  • Scrolla ner i planeringen till avsnittet Lägg till och klicka på Uppgift.

• Klicka på önskad symbol och infoga dokument. Tänk på att de som behöver öppna filen också har tillåtelse att se filen.
  • Klicka på Klar, Spara och tilldela planeringen till eleverna.