Alla elever i grundskola/grundsärskola och gymnasieskola behöver ha en årskurs satt för att bedömningar och statistik ska bli riktig.

Sätta årskurs för elever

• Gå till klassens startsida
  • Klicka på skiftnyckeln
    Nu står du på fliken Elever, och här visas eleverna och vilken årskurs de har
  • Bocka för de elever som det ska ändras/sättas årskurs för eller alla.
  • Scrolla längst ner på sidan och välj rätt årskurs i rullisten

När det är klart får du en grön ruta som bekräftar att det är klart och du kan även direkt på skärmen se att det blev utfört.