Som administratör på en förskola/skola kan man se vilka som varit inloggade och när de senast var inloggade. Det är tex bra när skolan börjar med Unikum och bjuder in vårdnadshavare så att man kan se att de verkligen kommer igång.

Översikt över användare som aldrig loggat in

• Gå till förskolan/skolan
  • Klicka på Skiftnyckeln - Relationer
  • Välj Nya användare för att få upp en lista med alla som aldrig loggat in.

Du får nu upp en lista med alla nya användare, dvs användare som aldrig loggat in. Du ser även deras uppgifter och e-post om sådan finns. Om du vill kan du sortera på roll för att enklare se tex hur många vårdnadshavare som aldrig loggat in. Härifrån är det också enkelt att skicka ut inloggningsuppgifter om det finns e-post inlagt.

Översikt över alla användare - se när någon senast loggade in

Det finns en flik som heter Alla användare också och här kan du se liknande uppgifter  men även vilka som varit inloggade och när.

Se hur många vårdnadshavare som loggat in

Ett annat sätt att se hur många vårdnadshavare som loggat in är att välja vårdnadshavare under Relationer för skolan. Överst på sidan finns en summering av det.