OBS! Detta gäller bara för er som loggar in direkt i Unikum via start.unikum.net. Vid inloggning från annat håll, vänd er till ansvarig på skolan/kommunen för nytt lösenord.

På Unikums startsida finns en Glömt lösenord-funktion där du kan begära nytt lösenord om du glömt det gamla. Klicka på texten och följ instruktionen. Det krävs att du har e-postadress inlagd i Unikum för att det ska fungera. Har du inte e-post inlagt i Unikum behöver du vända dig till skolan för att få hjälp med lösenordshanteringen. Unikum hanterar aldrig detta.

Tips! Byt lösenord direkt när du loggat in med det du får via e-posten. Viktigt att det är lätt att komma ihåg med också tillräckligt säkert.

Lösenord i Unikum måste innehålla både stora och små bokstäver och minst en siffra.

Byta lösenord i Unikum

Lösenord och alla andra personliga inställningar hanteras på din personliga inställningssida.