Ja, Unikum har öppna visningsskolor / provskolor som är öppna för alla. De här skolorna är till dels till för att all personal hos våra användare ska kunna prova själv och även se hur det kan se ut i en skola som använder verktygen. I visningsskolorna finns det inlagt material på några barn/elever(de översta i varje grupp/avdelning/klass). Det finns också en testgrupp/avdelning som inte har innehåll och som är tänkt att du ska kunna prova i själv.

Vi och våra utbildningspartners använder också visningsskolorna när vi visar och håller utbildningar. Det kan därför vara många inne här samma dag så om det dyker upp innehåll du ej skapat beror det på att någon annan provat.

Använd gärna visningsskolorna vi introduktion av föräldrar också.

Logga in i provskolorna

Logga in på https://demo.unikum.net/unikum-demo/login.jsp med någon av följande användare:

Grundskola

Lärare klass 2 - algothammar
Elev klass 2 -lovaelev
Förälder klass 2 - lovaspappa

Lärare klass 7 - astridfrisk
Elev klass 7 - leaelev
Förälder klass 7 - leaspappa

Rektor - annrektor

Lösenord för alla användare är: hurra14!

Notera! Man kan inte prova Stödinsatsverktygets delar för Utredning och åtgärdsprogram. Det är för att det kräver en säkerare, personlig, inloggning. Delen för Extra anpassningar går däremot bra att prova.

Förskola

Pedagog - linaseger
Förälder - beasmamma
Förskolechef - samira

Lösenord för alla användare är: hurra14!

Gymnasium

Lärare SABET eng. ma och IM - bodil
Elev  - nourelev
Förälder  - said

Rektor - allanrektor

Lösenord för alla användare är: hurra14!

Vux

Lärare SFI  - svante

Lärare Gy eng, ma m.m. -enlin2
Elev      - alba

Elev      -  liza

Rektor - kommer snart

Lösenord för alla användare är: hurra14!

Låna övningsskolor för egen internutbildning

För er som vill utbilda er och era kollegor under någon studiedag finns det övningsskolor att låna. Vänd dig till er centralt Unikumansvarige för att få hjälp med det. Här har vi förpreparerade skolor för alla skolformer som ni kan låna under en dag i mån av tillgång. Dessa behöver okas i god tid då tillgången är begränsad och de delas med alla våra kunder.