Som mentor/pedagog kan du boka tid för utvecklingssamtal i Unikum och även skicka inbjudan till vårdnadshavare. Den bokade tiden syns både på barnets startsida och på Samtalsöversikten så det blir lätt för alla att se när samtalet är inbokat.

Boka tid för utvecklingssamtal

• Gå till gruppens startsida
  • Gå till Samtalet så hamnar du på samtalsöversikten för gruppen.
  • Bocka för personen du vill boka tid för
  • Klicka på "Välj tider" och ange datum och tid för samtalet genom att klicka på kalender
  • Skriv även in plats för samtalet om du vill.
  • Klicka sen påsparatider

Skicka inbjudan till utvecklingssamtalet.

När du bokat tid för samtal kan du direkt eller senare skicka inbjudan till föräldrar. Det gör du från samma sida du bokade på, se ovan.

• Bocka för den eller del barn/elever du vill skicka tider för
  • Klicka på "Skicka tider" så går det ut en notis till vårdnadshavare för barnet/eleven. Du kan även lägga in ett meddelande som skickas med.

Olika färger på bokade tider

10 dagar eller mindre vecka kvar innan samtalet.

Mer än 2 veckor kvar till deadline.

Samtalet genomfört.